Schildercursus in de Limousin

Schildercursus bij Moulin du Repaire – Limousin

Altijd al eens een schildercursus in Frankrijk willen doen? Creatief bezig zijn op een mooie locatie in een prachtige omgeving in Frankrijk?

Sinds jaar en dag wordt Moulin du Repaire in de zomermaanden verhuurd voor een schildercursus. In 2020 zijn dat drie weken. Laat je creatief inspireren door de Franse Limousin en daarnaast culinair verrassen.

De schilderachtige accommodatie uit 1563, het inspirerende terrein en omgeving lenen zich hiervoor bij uitstek.
De accommodatie beschikt over een professioneel atelier, een goed geoutilleerde keuken en een sfeervolle eetkamer in de 16e eeuwse watermolen.

Kom schilderen op deze prachtige locatie in Frankrijk

Eigenaar Derk: “Op Moulin du Repaire worden ook regelmatig schildercursussen georganiseerd, dit jaar door drie verschillende docenten. Allen met liefde voor het vak en die ook de gave hebben op een geweldige manier elke cursist ‘tot bloei’ te brengen.”

Schildervakantie 27 juni t/m 4 juli 2020

Vanaf 27 juni 2020 organiseren Yvonne de Wit en haar partner Wim Bouman een schildervakantie: Abstract schilderen op basis van volpension. De schildercursus vindt plaats op het prachtige landgoed bij een oude (draaiende) watermolen, een royaal zwembad, een Jeu de Boules baan en een oase van rust en natuur. Het kabbelende beekje wat zijn oorsprong ontleent aan het stuwmeer geeft zoveel voldoening dat men zich volledig over kan geven aan “het moment” en daardoor los kan laten. De essentie van abstract schilderen. HET moment om abstracte vormen tot uiting te laten komen en het innerlijke om te zetten in vormen en kleuren. Schilderen op dit landgoed inspireert en doet je de dagelijkse rompslomp even vergeten.
Yvonne geeft naast cursussen abstract schilderen ook workshops Acryl Pouring. Deze workshop maakt ook deel uit van het programma.
Schildercursus Frankrijk, schilderworkshop Frankrijk
Kijk voor het volledige programma op de site van Moulin du Repaire
Meer informatie over deze schildervakantie kunt u opvragen via: info@galerieyvonnedewit.art

Schildervakantie 9 t/m 15 augustus 2020

De omgeving is bijzonder geschikt voor het buiten schilderen. U zult als vanzelf worden geïnspireerd door de uitzichten en bijzondere plekjes om te schilderen. De streek leent zich voor mooie wandeltochten.

Eduard Moes is sinds jaar en dag docent van de schildercursussen op deze locatie.

Op het 14 hectare grote terrein met zwembad, watermolen en grote vijver, kun je genieten van de rust en ruimte.

Schilderervaring is niet belangrijk; iedereen krijgt de mogelijkheid zich tijdens deze schildervakantie op het eigen niveau verder te ontwikkelen. De groep bestaat uit maximaal 14 personen. Ook mensen die niet deelnemen aan de cursus zijn welkom tegen een gereduceerd tarief.

Voor meer informatie, kosten en inschrijven kijk op de website van Eduard Moes: Schildervakantie

Schildercursus in Frankrijk

Schildervakantie 15 t/m 23 augustus 2020

Johan Timmers geeft een zomercursus schilderen voor zijn cursisten en andere belangstellenden. Johan hanteert een andere dagindeling en werkwijze dan zijn collega Eduard Moes wiens cursus hierboven vermeld staat.

Voor meer informatie, kosten en inschrijven, kijk op de website van Johan Timmers: Schildercursus

      

2020-02-02T15:09:56+00:00 Workshops|