Loading...
Over EnVie de France 2021-02-08T15:07:06+00:00

Over EnVie de France

De meest rustieke logeeradresjes in Frankrijk. Voor natuurliefhebbers, gezinnen, rustzoekers. EnVie de France heeft ze al voor je verzameld. Of je nu op zoek bent naar:

  • een romantisch verblijf in het hart van Frankrijk;
  • een vakantiehuisje in de Charente Maritime;
  • een chalet in de natuur van de Provence;
  • of een luxe vakantiewoning in de Ardeche:

EnVie de France heeft ze voor je ontdekt.

Bonjour! Ik ben Kiki Clevett – Calis, oprichter van EnVie de France. Mijn grote passie voor Frankrijk wil ik hier graag met jullie delen, door mooie rustieke vakantieadresjes aan te bieden. Ik neem je hier graag mee naar mijn favoriete Franse regio’s en laat je de meest bijzondere locaties en logeeradresjes ontdekken.

Mijn liefde voor Frankrijk is begonnen tijdens mijn allereerste seizoenswerk op een camping in Bretagne. Het was liefde op het eerste gezicht. Daarna ben ik met mijn gezin op vele mooie plaatsen in Frankrijk geweest; van Normandië tot Pyreneeën, van Elzas tot Provence. Aan zee en à la campagne. Al snel ontdekten we de charme van de chambres d’hôtes. Landelijk gelegen adresjes, met veel persoonlijke aandacht, gezellige ambiance en vaak ook nog een goed verzorgd ontbijt. Ik logeer het liefst bij de Fransen zelf. Maar als je de taal niet spreekt, zijn er ook genoeg Nederlandse eigenaren die de sprong gewaagd hebben naar een leven in Frankrijk.

Maar of je nu bij Fransen of bij Nederlanders logeert, het maakt eigenlijk niet uit. Een vakantieadres waar de eigenaren nog tijd voor je hebben om je tips te geven over de omgeving.  Waar je het gevoel krijgt dat je deel uitmaakt van het Franse leven. Dat is EnVie de France.

Kenmerken van een vakantieadres bij EnVie de France

Natuur – comfort – rust – culinair – ruimte – sfeervol – kleinschalig – gastvrijheid – persoonlijke aandacht – betaalbaar – zorgeloos genieten – het Franse leven

En: je betaalt géén extra reserveringskosten.

De mooiste adresjes in Frankrijk: EnVie de France heeft ze al voor je verzameld.

Een vakantiehuis in Frankrijk of een sfeervolle chambre d’hôtes, je vindt ze hier.

Inspirerende workshops

Wat is er leuker dan in een prachtige omgeving creatief bezig te zijn? Altijd al eens een schildercursus willen doen? Of wat dacht je van poëzie of fotografie?  Of kom een week lang stoeien met de Franse taal op een prachtige locatie in de Provence; het kan allemaal.

Klik hier voor inspirerende workshops.

Inspirerende workshops in Frankrijk vind je bij EnVie de France.