Nog even weg deze zomer?

3 vakantieadresjes in Frankrijk: Hier zijn nog wat plekjes vrij!

Zo langzamerhand worden ook in Frankrijk de regels omtrent Corona steeds soepeler. Wil je toch nog even op vakantie naar Frankrijk? Niet te ver, of juist wel? Bij de kleinschalige adresjes van EnVie de France zit je altijd goed, want hier is voldoende ruimte voor iedereen. En echt druk wordt het er toch niet, want de eigenaren houden de regels goed in de gaten en hebben zelf ook de nodige maatregelen getroffen, zodat je hier veilig op vakantie kunt.

Deze mooie adresjes hebben nog wat plekjes vrij deze zomer en je kunt hier ’s avonds aanschuiven voor het diner. Maar: wacht niet te lang, want de reserveringen stromen binnen.

Domaine le Haut Verger – Berry

Op dit romantische adresje in de Berry, in het hart van Frankrijk, zijn twee gîtes te huur. De chambres d’hôtes zijn momenteel nog gesloten, om de gasten alle ruimte te kunnen bieden. Beide gîtes zijn geschikt voor twee personen. Kom je met vrienden of met grotere kinderen, dan kun je ze natuurlijk ook allebei huren! Buiten het hoogseizoen betaal je voor de tweede gîte dan maar de helft van de huur.

 

Kijk hier voor meer informatie over Le Haut Verger: Domaine Le Haut Verger – Berry

La Paresse en Douce – Auvergne

De lieve luiheid… wat een heerlijk uitnodigend plekje is dit. En wat een gelukje dat hier nog een paar plekjes vrij zijn in de agenda. Hier ga je genieten van de prachtige natuur, van de rust, maar vooral van de geweldige diners, verzorgd door chefkok Henk. Kom tot rust en laat je culinair verrassen! Indien gewenst wordt er voor de kinderen apart gekookt. Relaxen en genieten is hier gegarandeerd.

Kijk voor meer info: La Paresse en Douce – Auvergne

Les vignes Reines – Gironde

On a tous besoin du sud.. 

Wil je liever iets zuidelijker? Net onder de wijnstad Bordeaux vind je dit paradijsje waar je heerlijk kunt relaxen in het Franse land. Het ruime landhuis ligt midden in de wijngaarden en er zijn een aantal knusse middeleeuwse dorpjes te ontdekken. ’s Avonds wordt er door gastvrouwen Ophélie en Elin een gezonde maaltijd op tafel gezet, dus je hoeft niet op zoek naar restaurantjes, geen gedoe met mondkapjes. Hoe lekker is dat?

Ook dit adresje wordt niet helemaal volgeboekt om iedereen voldoende ruimte te kunnen bieden. Bienvenue!

Kijk voor meer info: Les vignes reines – Gironde

2020-07-02T13:54:12+00:00 Blog|