Mindful Dordogne

Een weekje voor jezelf

Lukt het niet te doen wat jij echt belangrijk vindt? Wil je een weekje helemaal voor jezelf in Frankrijk? 

Denk dan eens aan deze mindfulness training in Frankrijk. Of kies voor de heerlijke Retreat vol mindfulness, haptonomie, beweging en bezinning (NIEUW in 2020).

Geniet van de rust, de ruimte en de natuur.

Zo. Nu jij.

In de drukte van ons westerse bestaan is het lastig voldoende aandacht en tijd aan jezelf te schenken. Je carrière, je gezin, je verplichtingen, allemaal zaken die aandacht en energie vragen. Maar hoe gaat het met jou? Zorg jij goed voor jezelf?

Mindfulness helpt je om bewuste keuzes te maken en de balans in je leven te herstellen. Mindful zijn kun je trainen. Hiervoor is de op mindfulness gebaseerde stressreductie training (MBSR) ontwikkeld.

Mindful Dordogne biedt deze training aan in een intensief 5-daags programma, middenin een prachtig natuurgebied in de Dordogne. In een kleine groep leer je hoe je bewust keuzes kunt maken die de balans in je leven herstellen. De training wordt verzorgd door Tessa Kock-Mol, gecertificeerd mindfulness trainer.

 

Tessa: “Vanuit mijn enthousiasme voor persoonlijke ontwikkeling en verdieping, en mijn liefde voor mensen, heb ik na mijn emigratie naar Frankrijk, Mindful Dordogne opgericht.

Ik heb altijd met veel plezier in het Brabantse gewoond en gewerkt. Vanuit onze droom samen een bijzonder avontuur te beleven, fantaseerden mijn man en ik over het buitenland. In 2017 hebben wij de stap gezet. Wij zijn geëmigreerd naar Frankrijk!

Samen met onze dieren wonen we op de middeleeuwse boerenhoeve ‘La Rhue’ in de Dordogne. In de zomermaanden is iedereen welkom op onze prachtige mini-camping.

Natuurlijk was het loslaten van zekerheden ook heel spannend. Dagelijks mediteren heeft mij op moeilijke momenten geholpen kalm te blijven. Mindfulness betekent voor mij rust, eenvoud, positiviteit en optimisme. Leven in het moment, zonder oordeel, in vrijheid. En als het even niet lukt, is er altijd weer een nieuwe dag!”

** NIEUW in 2020 ** Retreat

Geen zin in een training maar wel toe aan een midweek volle aandacht voor jezelf? Meld je dan aan voor de Retreat. Mindfulness, haptonomie, beweging en bezinning in een prachtige omgeving. Contact maken met je diepste gevoel en daar ruimte aan geven. De Retreat wordt verzorgd door Esse Disco, haptotherapeute, en Tessa Kock-Mol, mindfulness trainer.

Kom naar deze prachtige boerenhoeve in de Franse Dordogne!

We mediteren buiten in de natuur of in een Mongoolse yurt, slapen in een middeleeuwse hoeve en eten heerlijk vers van eigen land.

Wil jij anders leren omgaan met stress of tegenslag? Wil je tijd vrijmaken om tot jezelf te komen, even afstand nemen van je dagelijkse leven? Gun jezelf een week rust in deze prachtige omgeving.

Meer weten of aanmelden? Kijk verder op de website: Mindful Dordogne

2020-07-03T16:39:55+00:00 Workshops|