Maison La Guirosse – Les Landes

Charmante gastvrijheid in Les Landes

Vlakbij surfer’s paradise Mimizan en Biscarosse, ligt op een kwartiertje rijden in een oase van rust, Maison LaGuirosse. In een enorme tuin aan de rand van de bossen van Les Landes, ligt het zwembad schitterend op je te wachten.

Op het terrein staan twee gîtes, smaakvol ingericht door eigenaren Didier en Laurence. Didier was in zijn vorige leven binnenhuisarchitect en Laurence manager van een interieurzaak in Bordeaux. Zodra de kinderen het huis uit waren, besloten zij het roer om te gooien en ze zijn daar bijzonder goed in geslaagd!

 

Er zijn drie prachtige gastenkamers waar het je aan niets ontbreekt; van krachtige regendouche tot comfortabel bed met mooi frans beddengoed en geborduurde frisse lakens, die nog van grandmère zijn geweest. 

Het ontbijt is iets om naar uit te kijken, hier wordt echt een feest van gemaakt. Laurence staat elke dag in de keuken om verse baksels te bereiden; citroencake, apple crumble, carrot cake, blauwebessencake met amandel..

alles even heerlijk en elke dag iets anders!

Gelukkig staat er ook voldoende fruit op tafel; meloenspiesjes, abrikozen, nectarines en natuurlijk een petit yaourt.

 

 

 

 


Didier vertelt graag over de omgeving en vooral waar de beste restaurants te vinden zijn. Hij staat trouwens elke dag voor zijn gasten klaar met zijn brede glimlach en geweldige verhalen…

Website: http://www.chambredhotelaguirosse.com

2018-10-21T15:28:01+00:00 augustus 29th, 2018|Logeeradresjes|