L’Osclaye – Drôme Provençale

Gîtes en Ecolodges in de Drôme

Habitez la nature…

Even weg van alles, midden in de natuur van de Drôme Provencale en toch dichtbij één van les plus beaux villages de France: Montbrun-les-bains. Welkom bij L’Osclaye, een prachtig verbouwde boerderij, met gîtes, ecolodges en infinity pool met uitzicht. Echt een plek om tot rust te komen…

Boerderij met stijl - infinity pool met uitzicht

Genieten geblazen…

Er zijn drie stijlvol ingerichte gîtes (8- persoons, 5- persoons en 4-persoons) waar het aan niets ontbreekt: goed uitgeruste keuken, luxe badkamer en slaapkamers met comfortabele bedden.

Voor de echte natuurliefhebber zijn er vier volledig ingerichte ecolodges met eigen sanitair;

Glamping met een grote G…

 

 

 

 

 

 

 

Aan luxe geen gebrek hier op deze boerderij. En toch zit je midden in de natuur met uitzicht over de groene heuvels.

      

De omgeving

Eén van les plus beaux villages de France, Montbrun-les-bains, ligt op loopafstand; via een mooie wandeling door de heuvels is dit dorpje te bereiken. Een bezoek aan le vieux village is zeer de moeite waard. Bekijk het oude centrum, drink een petit café in de locale boulangerie (met of zonder viennoiserie) en kom terug met verse broodjes, waar je dan op je eigen terras met uitzicht van kunt genieten. Goed plan?

Of ga een middag naar de spa; hier kun je baden in het eau de source; in de weldadige jacuzzi op het dakterras geniet je van een fantastisch uitzicht over de heuvels en de verderop gelegen dorpjes.

Lavendel

De Drôme is natuurlijk ook de streek van de lavendel; vanaf half juni tot begin augustus staan de paarsgekleurde velden in bloei.

Meer informatie of reserveren? Klik hier: Losclaye

2020-05-05T08:49:57+00:00 Drôme Provençale, Logeeradresjes|