La Paresse en Douce – Auvergne

Natuur, rust, een goed bed en lekker tafelen…

Bonjour! Graag neem ik jullie mee naar de Auvergne, naar een gezellig en kleinschalig vakantie-adres; La Paresse en Douce. Vlakbij de Puy de Dome, misschien wel de bekendste vulkaan van Frankrijk, en het charmante stadje Vichy.

Aangekomen bij Paresse en Douce kun je alles loslaten; overal is aan gedacht door Henk en Helen. Goede bedden, een heerlijk ontbijt, en een fantastische table d’hôte, bereid door chefkok Henk.

Als je de Auvergne wilt ontdekken met haar ongerepte natuurschoon, prachtige uitzichten en typische Franse dorpjes, van lekker eten houdt op een bijzondere locatie dan is een vakantie bij La Paresse en Douce une bonne idée!

 

Elke ochtend staat hier een heerlijk ontbijt voor je klaar

Sfeervolle chambres d’hôtes

Bed & Breakfast La Paresse en Douce betekent vrij vertaald ‘de lieve luiheid’ en dat is precies wat je hier kunt vinden: volop genieten en relaxen gecombineerd met lekker tafelen en heerlijk slapen tijdens je vakantie in de Auvergne.

Er zijn vijf ruime en sfeervolle gastenkamers, elk met eigen luxe badkamer met dubbele of XL-wastafel.

Twee van de gastenkamers zijn XL-kamers, deze bestaan uit een ruime 2p-kamer met grote boxspring en zithoek, een tweede kleinere 2p-kamer en natuurlijk een heerlijke luxe badkamer. Ideaal voor een gezin met kleine kinderen.

Table d’hôtes

Een bijzondere beleving op dit adresje is de table d’hôtes. Chefkok Henk heeft er zichtbaar plezier in om een uitstekend drie-gangen menu op tafel te zetten voor de gasten. Laat je culinair verrassen na een dag actief in de natuur.

Schuif gezellig aan bij de lange tafel, praat nog lang na met de andere gasten over de overweldigende natuur in de omgeving. Deze prachtige plek, hier wil je gewoon een keer gelogeerd hebben. Geniet!

 

 

Meer informatie, contact en reserveren? Bezoek de website: La Paresse en douce.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

2021-02-08T15:26:18+00:00 Logeeradresjes, Midden Frankrijk|