La Bergerie St Michel – Les Landes

Entre terre et mer; puur genieten

Tussen de dennenbomen en vlakbij zee, ligt dit typische ‘Landaise’ huis La Bergerie St Michel, waar wij met een glimlach worden ontvangen door gastvrouw Helène. In de deuropening staat ze ons op te wachten, samen met lieve labrador Igloo, die ons rustig tegemoet kwispelt. Willen we eerst wat drinken of gelijk een rondleiding? Nieuwsgierig geworden kiezen we voor de rondleiding.

Er zijn drie ruime gastenverblijven waarvan twee gezellige gîtes – L’Atelier, voor 2-3 personen en La Bergerie, voor 2-5 personen met eigen keuken. In het grote woonhuis is op de bovenverdieping nog een ruime gastenkamer geschikt voor 3 personen met eigen luxe badkamer met whirlpool. Alles is sfeervol en met aandacht ingericht, de badkamers allemaal nieuw.

         

 

Uitzicht vanuit de ‘bovenkamer’ L’Airial

Er is een grote tuin met ligstoelen waar je heerlijk kunt relaxen na een dagje actief in de natuur. Want vanaf deze plek kun je alle kanten op: de mountainbikes staan klaar voor de gasten, deze zijn bij het verblijf inbegrepen. Je kunt dus lekker met de fiets naar het strand! Een sportieve luie vakantie, hoe lekker is dat! En Les Landes is prima geschikt om per fiets te ontdekken. Het is lekker vlak en overal zijn mooie fietspaden. Tussen de dennenbomen door fiets je richting kust.

 

 

 

 

La Bergerie St Michel heeft nog iets bijzonders; een eigen Spa! Een aparte sfeervol verbouwde houten grange in de tuin is hiervoor ingericht met een jacuzzi en fijne relaxstoelen, waar je kunt genieten van de rust en het uitzicht.

 

Het ontbijt wordt geserveerd op het terras bij het grote huis. Ook hier is aan alles gedacht: ‘confiture maison’, verse vruchtensap, yoghurt, broodjes en cakes. Pure verwennerij!

Website: Bergerie St Michel.

2020-05-05T08:45:55+00:00 Logeeradresjes, Westkust|