Frans leren door Frans te ‘zijn’ – Talen voor Talent

Cursus Frans op een droomlocatie in Frankrijk

Waar kun je beter Frans leren dan in het land zelf? Sylvain Lelarge, Fransman en oprichter van Talen voor Talent, woont al jaren in Nederland maar geeft jaarlijks cursussen Frans in Frankrijk.

Spreek je al redelijk Frans, maar gaat het communiceren nog moeizaam? Dan is de 6-daagse cursus ‘Vivez la France’ iets voor jou, een gevarieerd lesprogramma op een prachtige locatie in de Périgord.

Sylvain heeft een unieke lesmethode ontwikkeld waarbij je met veel plezier je kennis van de Franse taal zult verbeteren. Het is zorgeloos genieten, terwijl je eigenlijk intensief aan het leren bent.

Oefeningen, gesprekken, Franse films; de lessen beginnen al bij het ontbijt en gaan door tot je naar bed gaat. Ontdek je ‘Franse ik’ in Frankrijk. Gelukkig is er ook veel tijd voor ontspanning, zodat je kunt genieten van het prachtige uitzicht, een (Frans) boek kunt lezen of een wandeling maken door de schilderachtige tuin.

Franse les in Frankrijk

Geniet van de prachtige omgeving terwijl je Franse gesprekken voert

Bij mooi weer worden de lessen zoveel mogelijk buiten gegeven, zodat je van de prachtige natuur in de omgeving kunt genieten.

Oefen je Frans met gelijkgestemden

Een cursus bij Sylvain is boeiend, grappig, ontroerend, zoals het leven zelf…

Zijn stijl van lesgeven is enthousiast, energiek en met veel humor, zodat je op een ontspannen manier kunt leren.

Ook voor de inwendige mens wordt gezorgd. Je leeft hier als ‘God in Frankrijk’, je hoeft alleen maar aan te schuiven; alle maaltijden zijn inbegrepen.

Geniet van de Franse keuken

Lunchen in de zon

Geen tijd om naar Frankrijk te gaan? Ook in Nederland kun je bij Sylvain terecht voor een meerdaagse cursus Frans.

Klik hier voor meer informatie, data en tarieven.

Enkele reacties van cursisten:

“Ik heb vorige maand de cursus Vivez la France in de Drome gedaan en het was FORMIDABLE! Sylvain is een professeur die elke leerling zou moeten hebben: enthousiast, gestructureerd en niet teleurgesteld te krijgen. Onvoorstelbaar wat je al niet in een week kunt leren. En dat alles in en prachtige omgeving met alle dingen die Frankrijk zo leuk maken: fantastische chambre d’hôtes, heerlijk eten en perfect weer. Kortom, de cursus heeft en 10+.”

Sylvain neemt je mee naar de Franse cultuur, de speelse symphonie van taal, expressie, gebaren en uitdrukkingen die het niet alleen leuker maken om de Franse taal te leren maar die je de mogelijkheid bieden om veel eenvoudiger, sneller en vooral – beter begrepen ! – in Frankrijk te communiceren”

“Sylvain, ik wil je nogmaals bedanken voor de geweldige training Plein Sud. Het was een mooie mix van ontspanning en inspanning, van stof tot je nemen en van oefenen. Ik heb er elk moment van genoten en na twee dagen kon ik al zeggen: “ik heb meer geleerd in toepasbaar Frans dan in vijf jaar Frans op school”.
Hartelijk dank voor de mooie cursusdagen en ik zal je bijzonder aanbevelen bij iedereen die Frans wil leren.”

Cursus Frans in Frankrijk

Sylvain, de enthousiaste docent Frans

 

2021-01-13T19:47:58+00:00 Workshops|