Loading...
Over EnVie de France 2019-09-08T10:49:04+00:00

Over EnVie de France

EnVie de France verzamelt mooie, rustieke logeeradresjes in Frankrijk, voor natuurliefhebbers, gezinnen, rustzoekers. Of je nu op zoek bent naar een romantisch verblijf in het hart van Frankrijk…  een vakantiehuisje in de Charente Maritime… een chalet in de natuur van de Provence… of een luxe vakantiewoning in de Ardeche: hier ben je aan het goede adres. 

Bonjour! Ik ben Kiki Clevett – Calis, oprichter van EnVie de France. Mijn grote passie voor Frankrijk wil ik hier graag met jullie delen, door mooie rustieke vakantieadresjes aan te bieden. Ik neem je hier graag mee naar mijn favoriete Franse regio’s en laat je de meest bijzondere locaties en logeeradresjes ontdekken.

Mijn liefde voor Frankrijk is begonnen tijdens mijn allereerste zomerbaantje op een camping in Bretagne. Daarna ben ik met mijn gezin op vele mooie plekjes in Frankrijk geweest; van Normandië tot Pyreneeën, van Elzas tot Provence, aan zee en à la campagne. Al snel ontdekten we de charme van de chambres d’hôtes: landelijk gelegen adresjes, buiten de drukte van het toerisme, met veel persoonlijke aandacht, gezellige sfeer en een goed verzorgd ontbijt.

 

Adresjes waar de eigenaren nog tijd voor je hebben om je tips te geven over de omgeving.  Waar je het gevoel krijgt dat je echt deel uitmaakt van het Franse leven.

Regelmatig krijg ik de vraag: waar vind je nou die mooie adresjes? Daarom heb ik besloten ze hier te verzamelen voor andere Frankrijkliefhebbers. Welkom bij EnVie de France.

Kenmerken van de adresjes op EnVie de France

Natuur – comfort – rust – culinair – ruimte – sfeervol – kleinschalig – gastvrijheid – persoonlijke aandacht – betaalbaar – zorgeloos genieten – het Franse leven

Je betaalt géén extra reserveringskosten!

Op Internet zie je vaak door de bomen het bos niet meer. Op EnVie de France wèl; hier vind je persoonlijke ervaringen en net iets meer info over de accommodatie en de omgeving. Alle adresjes heb ik persoonlijk ontdekt, de meeste foto’s zijn door mijzelf gemaakt.

De mooiste adresjes in Frankrijk: EnVie de France heeft ze al voor je verzameld.

Een vakantiehuis in Frankrijk of een sfeervolle chambre d’hôtes, je vindt ze hier!

Inspirerende workshops

Mijn liefde voor Frankrijk komt ook tot uiting in de inspirerende workshops die ik aanbied. Wat is er leuker dan in een prachtige omgeving lekker creatief bezig te zijn? Altijd al eens een schildercursus willen doen? Of wat dacht je van poëzie of fotografie?  Of kom een week lang werken aan de Franse taal op een prachtige locatie in de Provence; het kan allemaal.

Klik hier voor inspirerende workshops in Frankrijk.

Inspirerende workshops in Frankrijk vind je bij EnVie de France.