La Grange de Fabras – Ardèche

Logeren op een Franse boerderij met zwembad

Het was liefde op het eerste gezicht, deze eeuwenoude boerderij in Fabras in de Ardèche. Sinds 4 april 2014 zijn Peter en Marjon Bakker de trotse eigenaren van dit domein. Toen zij de vroegere eigenaren vroegen naar de naam van de boerderij zeiden zij dat het altijd La Grange geweest was, het is tevens de naam van de weg waaraan het domein ligt. La Grange betekent: schuur… maar dan wel een hele mooie.

Vakantiehuis in de Ardèche

De prachtig verbouwde Grange

Begin juli 2015 werd de poort geopend en zijn Peter en Marjon gestart met het eerste seizoen van  ‘La Grange de Fabras’.  Het is nu een prachtig paradijsje met een schitterende tuin waar iedereen zich snel thuis voelt.

De appartementen La Source (4-5 personen) en Le Ruisseau (6-8 personen) danken hun naam aan de bron en het beekje naast het huis.

Alle appartementen hebben een goed uitgeruste keuken, woonkamer, slaapkamers, en een gerenoveerde badkamer.

De chambre d’hôtes/gîte, La Clède is een typisch ardechoise naam voor een schuur waar in het verleden de kastanjes gerookt werden. Dit vrijstaande schattige huisje is beschikbaar vanaf mei 2019 en biedt drie slaapplaatsen.

Knus logeren

De gîte La Chèvrerie is een voormalig geitenstal, in het oude gedeelte van de boerderij. Deze is geschikt voor 2-4 personen. Er is een woonkamer met  kleine keuken, vide met slaapgelegenheid voor 2 personen, een zolder met slaapgelegenheid voor 1 persoon, badkamer en eigen veranda.

Knus logeren op de boerderij!

Table d’hôtes

Geen zin om te koken en/of vind je het gezellig om mee te eten? Zowel op het terras voor de cave, als in de cave of op de binnenplaats kun je vaak aanschuiven bij de Table d’hôtes.

Een ontbijt kan ook verzorgd worden bij alle accommodaties.

Vakantiehuis met zwembad

AANBIEDING NAJAAR 2019

  

Arrangementen

Bij La Grange de Fabras zijn ook leuke arrangementen te boeken. Denk bijvoorbeeld aan een wandelweek, een fietsweek of een brocanteweek.

Meer informatie vind je op de website van La Grange de Fabras.

2019-09-16T12:43:47+00:00 februari 4th, 2019|Logeeradresjes|