La Grange de Fabras – Ardèche

Logeren en Workshops op een Franse boerderij met zwembad

Het was liefde op het eerste gezicht, deze eeuwenoude boerderij in Fabras in de Ardèche. Sinds 4 april 2014 zijn Peter en Marjon Bakker de trotse eigenaren van dit domein. Toen zij de vroegere eigenaren vroegen naar de naam van de boerderij zeiden zij dat het altijd La Grange geweest was, het is tevens de naam van de weg waaraan het domein ligt. La Grange betekent: schuur… maar dan wel een hele mooie.

Vakantiehuis in de Ardèche, schilderen in Frankrijk, schilderen in de Ardèche

De prachtig verbouwde Grange

Begin juli 2015 werd de poort geopend en zijn Peter en Marjon gestart met het eerste seizoen van  ‘La Grange de Fabras’.  Het is nu een prachtig paradijsje met een schitterende tuin waar iedereen zich snel thuis voelt.

vakantie in de Ardèche, Sterren op het doek Frankrijk

De appartementen La Source (4-5 personen) en Le Ruisseau (6-8 personen) danken hun naam aan de bron en het beekje naast het huis.

Alle appartementen hebben een goed uitgeruste keuken, woonkamer, slaapkamers, en een gerenoveerde badkamer.

De chambre d’hôtes/gîte, La Clède is een typisch ardechoise naam voor een schuur waar in het verleden de kastanjes gerookt werden. Dit vrijstaande schattige huisje is nieuw sinds mei 2019 en biedt drie slaapplaatsen.

schildervakantie Frankrijk, Sterren op het doek in Frankrijk, workshops schilderen

Knus logeren

De gîte La Chèvrerie is een voormalig geitenstal, in het oude gedeelte van de boerderij. Deze is geschikt voor 2-4 personen. Er is een woonkamer met  kleine keuken, vide met slaapgelegenheid voor 2 personen, een zolder met slaapgelegenheid voor 1 persoon, badkamer en eigen veranda.

Knus logeren op de boerderij!

Schildervakantie in Frankrijk, schilderen Ardèche

Table d’hôtes

Geen zin om te koken en/of vind je het gezellig om mee te eten? Zowel op het terras voor de cave, als in de cave of op de binnenplaats kun je vaak aanschuiven bij de Table d’hôtes.

Een ontbijt kan ook verzorgd worden bij alle accommodaties.

Vakantiehuis met zwembad, schildercursus Frankrijk, schildercursus Ardèche

Arrangementen

Bij La Grange de Fabras zijn ook leuke arrangementen te boeken. Denk bijvoorbeeld aan een wandelweek, een fietsweek of een brocanteweek.

In juli 2020 wordt hier ook een bijzondere schildercursus gegeven door Yvonne Heemskerk, bekend van Sterren op het doek. Kijk hier voor meer informatie: schildercursus.

wandelweek Ardèche, wandelweek Frankrijk

Meer informatie vind je op de website van La Grange de Fabras.

2020-05-05T08:49:10+00:00 Ardèche, Logeeradresjes, Workshops|